Email: info@ferrovas.hu

Kérdése van? Hívjon minket!+36-30-335-9965

Rólunk

rólunk

Vasból mindent!

Cégünkben dolgozó szakembereink több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek így nem jelent számukra kihívást bármilyen lakatosmunka elvégzése. A munkálatok előkészítő részét az Isaszegen található 2015-ben épült, 540nm nagyságú üzemünkben készítjük elő.

Az elmúlt években sikeresen elvégeztük több sportpálya, játszótér, közterület kerítésének munkálatait. Ezen kívül csarnok építésben és különböző épületszerkezeti elemek gyártásában is gyakorlatot szereztünk.

Tekintse meg referenciáinkat

Termékeink

 • 01.

  Lakossági termékeink.

  Legyen az biztonsági ajtó, ablakrács, korlát kerítés, kapu vagy bármilyen lakatosmunka mi szívesen segítünk Önnek.

 • 02.

  Építőipari acéltermékek.

  Egyedi acélszerkezetek gyártása az Ön által megadott paraméterek alapján. Legyen az csarnokszerkezet, tetőtartó gerenda vagy bármilyen lakatosmunka mi segítünk Önnek a kivitelezésben!

 • 03.

  Mezőgazdasági acéltermékek.

  Mezőgazdasági, csarnok vagy növénytermesztő létesítmények fémszerkezetének az elkészítése az Ön elképzelései szerint.

Helyszíni munkák

Társasházi lakatosmunkák.

A szerkezeti elemek üzemünkben legyártjuk majd a megbízható szerelő csapatunk arról is gondoskodik, hogy megfelelően a helyükre is kerüljenek. Így Önnek nem kell külön vállalkozót keressen a gyártásra és a beépítésre. Rendeljen közvetlenül a gyártótól és így pénzt takarít meg!

Főbb tevékenységi körök

Egyedi acélszerkezetek
gyártása

Isaszegi üzemünkben csarnokok, társasházak vagy bármilyen más épület acélszerkezetének gyártására fel vagyunk készülve. Az Ön tervei alapján az igényeknek megfelelően legyártjuk a kért elemeket és kiszállítjuk az Ön részére.

Kérjen ajánlatot

Sportpályák acélszerkezet gyártása

Nagy tapasztalattal rendelkező csapatunk több sportpálya körüli fémszerkezet munkálatait végezte már el. Legyen az foci, kézilabda, tenisz, futsal, paddel vagy bármilyen más sportpálya fémszerkezete mi tudunk segíteni Önnek!

Kérjen ajánlatot

Lakossági lakatosmunkák

Legyen az kerítés, kapu, korlát előtető, vagy bármilyen más lakatosmunka a ház körül keressen minket és mi segítünk a megvalósulásában! Szakembereink felmérik a pontos igényeket és képzett kollégáink megvalósítják az Ön pontos elképzelését.

Kérjen ajánlatot